måndag 28 januari 2013

Drömmånaden - resumé

Hur har det gått med att drömma? Ibland kan det vara svårt att komma fram till vad man egentligen vill. Men om man bara tillåter sig att börja våga känna efter så är man en bra bit på väg. För man får faktiskt drömma om precis vad som helst!
Ifall du inte har kommit fram till något så är det också ok. Låt det i så fall ta tid. När något väl dyker upp kan du gå tillbaka och läsa om drömmånaden.
Fast om man har drömmar och visioner som man fått ner på pränt, så är det dags att se över hur man kan ta sig dit. Har du allt stöd du behöver för att nå ditt du vill?

KUNSKAPER - behöver du lära dig något nytt för att nå dit du vill? Behöver du gå en kurs, läsa en bok eller fråga någon som har kommit längre?

FYSISKA FÖRUTSÄTTNINGAR - är det något du behöver skaffa för att kunna gå vidare. Behöver du någon särskild utrustning, kanske ett datorprogram eller liknande?

EMOTIONELLT/ANDLIGT STÖD - har du släkt eller vänner som kan stötta dig? Kanske en coach som hjälper dig och tror på dig. Gör du din dagliga rutin som hjälper dig komma i kontakt med din IW? För om du är öppen att nå dina drömmar kommer du få allt det stöd du behöver för att nå ända fram. 

Gör en plan för att ta dig ett steg närmare din dröm. Du kanske kan ta fram din kalender och sätta ett datum när en viss punkt skall vara påbörjad. Men kom ihåg en sak: Stressa inte! Ta bara ett första steg i rätt riktning.

Om du gjort din dagliga rutin, upprepat dina affirmationer, så har dina drömmar börjat få mogna inuti dig. Du har kanske kommit på något som du kan göra för att närma dig det du vill. Du kanske också har märkt att bara genom att vänta, låta saker få mogna, så har vissa saker hänt av sig själv... Du kanske har träffat någon med samma dröm, eller någon som kan stötta dig. Du kanske har fått tag i den där boken som gav dig inspiration att gå vidare. Du kanske har fått svaret på frågan du gick och grunnade på. Eller du kanske till och med har fått nya idéer som är ännu bättre än de du började med.

Hoppas det kändes lite kul att utforska vilka drömmar du egentligen har inom dig. Låt dina drömmar och visioner få följa med dig hela 2013.  Läs igenom dem - ändra dem om det behövs - och fundera över vad som är viktigt för dig just nu. Vad behöver du för att trivas och må bra? Vem vill du vara detta år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar