tisdag 31 december 2013

Reflektions- och Tacksamhetsmånaden - resumé

Här är ett fint citat från Amy Ahlers som vi kan tänka på när vi går igenom allt vi har skrivit upp i våra hjul under året. Om det är något som man känner sig besviken av att man inte hunnit med ska man komma ihåg detta: "Just because you want to become a better version of you doesn't mean that you aren't amazing already."

Vi blir aldrig klara med detta "arbete". Vi utvecklas hela tiden, lär oss saker, halkar tillbaka, tar oss upp igen, kommer till insikt... Det viktigaste är att vi vill, är nyfikna, och fortsätter att följa den väg som känns rätt för oss själva. Snart går vi in i 2014 med alla dess möjligheter som bara ligger och väntar på oss.

Det är några timmar kvar av året. Om du läser igenom dina misslyckanden och besvikelser så kan du välja ut tre fyra stycken av de som var jobbigast. Skriv ner dem på ett papper, med rubriken "Detta lämnar jag kvar i 2013". När du skrivit ner dem läser du upp dem högt och bränner sedan upp pappret. Du kan sluta att tänka på dem nu. Nu blir det friska tag inför det nya året.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År och hoppas att läsandet av denna blogg har fått er att lära er lite mer om er själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar