onsdag 3 juli 2013

Juli - invitationsmånaden

July - month of Invitation


Det är en ny månad och med den kommer nya möjligheter att få ta emot mer i ditt liv än du någonsin trodde vara möjligt. Var beredd att få ta emot glädje, lycka, kärlek och vänskap. Sommaren är den allra bästa tiden för detta! Välkomna magiska juli med dess sol, glädje, semester och lekfullhet!

Invitiationsmånaden är en fördjupning av mottagandemånaden. Men den skulle inte vara möjlig för oss om vi inte lärt oss att också släppa taget och lära oss känna tillit. Denna månad handlar det om att gå ännu djupare. Kom dock ihåg att fira det du åstadkom förra månaden. Vad hände för att du vågade lita till universum och din IW? Då du bekräftar dina framgångar för dig själv och för universum kommer universum tänka "aha, hon gillade det här" och kommer att se till att du får ännu mer av det i ditt liv!

Som små flickor var vi öppna för magiska invitationer. Gå tillbaka i ditt minne till när du var fyra-fem år och bjöd in dina vänner till kalas. Då kände du det som det mest naturliga i hela världen att bjuda alla dina vänner. Det var självklart för dig att de ville komma på ditt kalas, och det var också självklart att du skulle få en inbjudan till deras kalas när de fyllde år. Livet var lätt, och man var öppen för att ta emot av livets goda.
Men sen händer något. Kanske bara några år senare. Det kom en tid när man inte blev bjuden, man såg att andra fick inbjudningar till fest, men man själv fick inte komma... Eller du kanske bjöd in kompisar som sen inte ville komma på ditt party. När sånt här inträffar slutar man att sända ut magisika invitationer till universum. Tilliten försvinner och man skickar bara ut till de få vänner man kan lita på. Man blir sårad och känner sig bortstött när man får avslag. Man agerar utifrån rädsla, och slutar lita till sig själv och till universum.

Sedan när vi blev äldre kom vi in i villfarelsen att vi måste "do, be and have it all", dvs att vi måste göra allt, vara allt, bli allt och ha alllt, påverkade av allt och alla runt omkring oss. En enorm press som fick oss att än mer sluta tro på det magiska och lita till vår IW. Vardagen gick ut på att prestera och forcera och se till att få saker och ting att hända. Tankar som att "om inte jag gör det själv så blir det inte gjort" var vår vardag. Vi slutade tro på mirakel och litade endast till det rationella. Och i och med detta försvann det sista av vår kontakt med vår egen inre vishet.

Tänk på alla sätt som du arbetar mycket hårdare än du behöver, alla sätt du lärt dig att tro att du måste göra allting själv för att du ska få något resultat, och alla sätt du slutat att skicka ut magiska invitationer för att du blivit rädd för att få nej...

Det är viktigt att veta att den kvinnliga superkraften invitation inte handlar om att du tänker "jag är ensam, jag vill få en inbjudan NU!" Det handlar heller inte om att inte göra någonting alls, gå hemma och undra "när ska någon bjuda mig till något?" För man måste ändå agera. Men det gäller att veta hur mycket. Och det gäller att göra det med lätthet. Det du behöver göra är att gå ut och vara en aktiv deltagare i ditt liv. Du behöver gå ut och visa dig och fundera vad det är du vill bli inbjuden till. Du behöver lägga in din beställning till universum och öppna upp dig själv för att låta allt som är ditt kunna komma till dig. Dina inbjudningar ligger redan färdigskrivna och frankerade hos universum; du behöver bara bli redo så att det gudomliga vet när det ska börja skicka dem till dig!

Om några dagar kommer vi att gå lite djupare kring hur vi kan öppna upp oss för magiska invitationer. Tills dess kommer här din dagliga rutin för att möjliggöra detta:

Varje morgon: När du vaknar på morgonen och fortfarande ligger kvar i sängen kan du ge dig själv en kram och säga "Jag är öppen för magiska invitationer", eller ställ dig upp i mottagandepositionen och säg detta högt.

Under dagen: när något magiskt händer, då du blir erbjuden något, eller någon gör något för dig; säg: "Wow, vad häftigt! Tack för miraklet!". Säg inte "man tror det inte, men..." eller "en lustig sak hände"... Nej, var TYDLIG med att erkänna till universum att du märkte att det var något utöver det vanliga som var addresserat just till dig!

Varje kväll: Reflektera över dagen som varit och allt magiskt du fått vara med om.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar